Arkiv

Vi söker Account manager

Vi söker Account manager

fre 1 feb 2019 14:36:00

account manager

 

Digifundus Sverige AB är ett företag baserat i Finland som är specialiserade på ögonundersökningservicer för diabetiker. Vi vidgar vår verksamhet i Sverige och vill hitta en anställda till vårt glada gäng. 

 

Vi söker en Account Manager till vår svenska enhet Digifundus Sverige AB. 

 

Du kommer att ta över uppföljningen av försäljning av diabetesretinopatitjänster samt kundkontakter i Sverige. Du kommer att ansvara för samarbetet med befintliga kunder samt för att planera, samordna och delvis även producera tjänster till nya kunder. 

 

Din roll är mångsidig och du kommer att kunna påverka uppbyggnaden av arbetspraxis. Vi söker en lämplig person till vårt team, så det spelar ingen roll var du är placerad och arbetet inleds enligt överenskommelse. Jobbet inkluderar resor, så du bör ha egen bil och vara redo att resa.

 

Du är utåtriktad och gillar att arbeta med människor. Du är en pålitlig lagspelare och har förmåga till självständigt arbete. Du gillar nya utmaningar och förmår hitta lösningar på dessa. Svenska är ditt vardagsspråk, men du kan tala och skriva engelska, kunskaper i finska betraktas som en fördel, men är inte en nödvändigt. Du har utbildning i och/eller arbetslivserfarenhet av uppgiften i fråga.

 

Skicka din ansökan med löneönskan på engelska eller finska till adressen jouni.keltanen@digifundus.fi(+358 50 387 6628). Jouni också svarar om du har någonting att fråga om jobbet (på finska eller engelska).